Vrsta jela | Vrijeme spremanja | Broj porcija | Tezina spremanja |
---|---|---|---|
Kolač | 50min | / | 1 2 3 4 5 |
Sastojci:
Priprema:
1
Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
2
Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
3
U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
4
U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
5
Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
6
Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag.
7
Šlag premažite preko kolača i dobro rashladite.
Posluživanje:
Kolač narežite na kocke i poslužite.
Savjet:
Kolač mora odstajati nekoliko sati da keksi omekšaju.Preuzeto sa: coolinarika.com Autor: blazenkap
Nema komentara:
Objavi komentar