Kategorije

četvrtak, 17. srpnja 2014.

Rožata




Vrsta jela Vrijeme spremanja Broj porcija Tezina spremanja
Poslastica 90min 4 1 2 3 4 5





Sastojci:

  • 1 l mlijeka
  • 8 jaja 
  • 1 vanilin šećer 
  • 20 dag šećera 
  • limunova korica



    Priprema:




    1
    Jaja razmutiti sa šećerom i vanilin šećerom, dodati toplo mlijeko. Naribati koricu limuna i naliti u posudice s karamel šećerom.




    2
    Kalupe staviti u posudu koja je 2/3 napunjena vodom. Kad voda zakipi izvaditi ih i staviti peci na 170 stupnjeva Celzijevih 50-tak minuta.

    3
    Poslužite ohlađeno.






    Preuzeto sa: gastro.hr                                                         Autor: Gastro.hr

    Nema komentara:

    Objavi komentar