Vrsta jela | Vrijeme spremanja | Broj porcija | Tezina spremanja |
---|---|---|---|
Tortica | 40min | / | 1 2 3 4 5 |
Sastojci:
Biskvit:
Fil:
Priprema:
1
Biskvit:
Izmiksati sve sastojke i peći u četvrtastoj tepsiji veličine 24×40cm.
2
Krema:
U provrelo mlijeko zakuhati šećer, gustin, puding.
3
Kada se krema ohladi dodati izrađen margarin.
4
Kremu podijeliti na 3 dijela.
1 dio dodati mljeveni keks,
2 dio dodati otopljenu čokoladu,
3 dio ostaje žut.
1 dio dodati mljeveni keks,
2 dio dodati otopljenu čokoladu,
3 dio ostaje žut.
5
Slaganje:
Biskvit malo poprskati fantom, premazati kremom sa keksom,
preko nje složiti jaffa kekse malo potopljene u mlijeko(čokoladni dio okrenut prema dolje.
Preko jaffe premazati fil sa čokoladom, na nju slagati piškote malo potopljene u fantu.
Preko piškota premazati žutu kremu.
Tortu premazati šlagom.
Biskvit malo poprskati fantom, premazati kremom sa keksom,
preko nje složiti jaffa kekse malo potopljene u mlijeko(čokoladni dio okrenut prema dolje.
Preko jaffe premazati fil sa čokoladom, na nju slagati piškote malo potopljene u fantu.
Preko piškota premazati žutu kremu.
Tortu premazati šlagom.
Preuzeto sa: coolinarika.com Autor: Lenti
Nema komentara:
Objavi komentar